Adres:
Geraardsbergsestraat 29,
9300 Aalst (Oost-Vlaanderen)

Contact:
Telefoon: 053/42.62.32
Mail: info@madprocessor.be
Facebook: MadProcessor9300
3D printing2018-11-19T21:32:57+00:00

3D PRINT SERVICES

Bij ons kan u terecht voor een unieke 3D-print. Wij maken het model voor u op maat of u kiest één van de populaire objecten uit onze catalogus. U bepaalt de grootte, kleur en kwaliteit van uw print. Met onze handscanner kunnen wij het gezicht van een persoon inscannen en vervolgens een buste in 3D printen. Door de constante samenwerking met architectenbureau’s zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van maquette’s. Voor bedrijven kunnen wij logo’s, sleutelhangers en andere gadgets op maat creëren. Beschikt u reeds over een zelfgemaakt 3D-model? U hoeft dan enkel het bestand door te sturen en wij zorgen voor de rest.

Contacteer ons

3D-scanning is vooral populair geworden door het inscannen van gezichten. Hierdoor wordt het mogelijk om een gedetailleerde buste af te printen van de persoon in kwestie. Interesse? Neem plaats in onze werkruimte en volg alles live mee op één van onze computerschermen, vervolgens zetten we het model om naar code die de 3D-printer begrijpt en kan het afdrukproces beginnen. Het eindresultaat is een mooie, afgewerkte buste van jezelf waarvan de kwaliteit, grootte en kleur wordt bepaald door de klant.

Contacteer ons

Wij voeren ook herstellingen uit aan 3D-printers. Hiervoor neemt u best eerst telefonisch contact op zodanig dat wij reeds over voldoende informatie beschikken (type apparaat, serienummer, firmware, etc.). Vervolgens brengt u het apparaat bij ons binnen in de winkel. Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij het toestel ook ophalen. Daarna voeren wij een gratis diagnose uit: wij gaan op zoek naar het defect van uw apparaat. Na dit probleemonderzoek nemen wij opnieuw met u contact op om u op de hoogte te brengen van onze probleemoplossing. Tijdens dit gesprek geven wij ook de exacte kostprijs mee voor de herstelling: pas na uw akkoord zal deze worden uitgevoerd.

Contacteer ons

3D-printing is de perfecte gelegenheid om uw evenement een extra boost te geven. U kan genieten van een uitgebreide sessie waarin we voldoende uitleg geven over het afdrukproces en enkele modellen tentoonstellen als voorbeeld. Heeft u interesse in een workshop of stand voor op uw evenement? Kom gerust langs in onze winkel voor een afspraak of verkrijg meer informatie via mail of telefoon.

Contacteer ons

Particulieren

Kies een ontwerp uit onze catalogus of lever zelf uw bestanden aan. Wij zorgen voor de rest.

Particulieren

Bustes van jezelf, beeldjes, gadgets en nog veel meer!

Bedrijven

Op zoek naar een unieke, persoonlijke toets voor uw bedrijf? Hier zit je goed!

Bedrijven

Maquette’s, sleutelhangers en logo’s in 3D. Betaalbaar én gepersonaliseerd.

Events

3D-printing als eye-catcher van uw evenement?

Events

Vraag een offerte op maat aan via info@madprocessor.be

HOE WERKT HET?

3D-printers gebruiken filamenten als ‘inkt’. Het filament kan bestaan uit PLA of ABS, dit zijn de meest gebruikte soorten plastic waarmee modellen voor consumenten worden geprint. Het zogenaamde thermoplastic smelt bij hoge temperaturen en wordt terug een vaste materie indien deze afgekoeld wordt. Het principe van 3D-printing kan als volgt worden beschouwd: het filament wordt door een spuitkop verhit met ongeveer 215 graden waarbij deze laag per laag te werk gaat om een model uit te printen. Door de gebruikte code weet de printer precies welke richting de spuitkop moet bewegen en zo ontstaat een afgewerkt eindproduct.

ONZE PRIJZEN

15EUR

Opstartkost

4EUR

Per geprint uur

6EUR

Per meter filament

65EUR

Per uur 3D-tekenen

ONZE 3D PROJECTEN

Stad Aalst

Het nieuwe logo van Aalst werd door ons op aanvraag gecreëerd in 3D. Dit ontwerp werd in 2 delen geprint waardoor het mogelijk was om met meerdere kleuren te werken. Het karakter van de Denderstad wordt onderstreept: het rood van de driehoek vormt een brug over het blauw van de Dender, waardoor linker- en rechteroever met elkaar verbonden worden.

Bezoek de website van Stad Aalst.

Restaurant Raar Maar Waar

Dit ontwerp werd aangevraagd door één van de medewerkers van Restaurant Raar Maar Waar. De vraag: een passend ontwerp binnen het kader van het restaurant dat klanten zal aantrekken en kan gebruikt worden als visitekaarthouder. Het logo werd volledig omgezet in 3D en vervolgens op een passende houder geplaatst.

Bezoek de website van Restaurant Raar Maar Waar.

e-Bikeboard AG

Om hun nieuw product te promoten liet e-Bikeboard AG door ons sleutelhangers ontwerpen. We gebruikten foto’s van het nieuwe model als referentie. Er werden eerst schetsen op papier gemaakt om vervolgens het model uit te tekenen in 3D. Het resultaat is een plaatje met een Bikeboard in reliëf dat makkelijk aan een sleutelbos kan gehangen worden.

Bezoek de website van e-Bikeboard AG

D-Fence poorten & afsluitingen

D-Fence kwam bij ons langs met de vraag om profielen te printen. Deze prototypes kunnen zij gebruiken voor het op punt stellen van het productieproces van poorten en afsluitingen. De bestanden werden door de firma zelf aangeleverd, omgezet in verstaanbare taal voor onze 3D-printer en geprint in hoogste kwaliteit (0,06 mm).

Bezoek de website van D-Fence

WL Toys RC car

Eén van onze klanten wou een nieuwe stofkap voor zijn wagen op afstandsbediening. De originele stofkap werd echter gemaakt van zeer dunne, flexibele plastic. Door de schokken die de wagen moest opvangen tijdens het rijden, brak de stofkap makkelijk in twee. Onze klant moest daarom steeds opnieuw een nieuwe stofkap aankopen om de motor te beschermen. Door een 3D-print te ontwerpen konden we dit probleem verhelpen: we maakten een exacte kopie van de originele stofkap maar maakten de wanden een pak dikker.